Skip to Content
+36 30 376 2298
mask
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Čeština
  • Slovenských
  • Magyar

Szolgáltatások

2021-ben önerőből és az állam biztosította Kisfaludy pályázat támogatásával jelentős felújítást hajtottunk végre. Új tető, hő- és hangszigetelt, szúnyoghálós nyílászárók, optimalizált fűtésrendszer, megújult közösségi terek és kényelmes szobák állnak rendelkezésükre. Akciós csomagokat rendszeresen hirdetünk, nézze át a legfrissebbeket!

Házi wellness szolgáltatások a vírushelyzetre tekintettel átmenetileg szünetelnek!

"Masszázs a szobában" szolgáltatásunk továbbra is működik a törvényi rendelkezésekkel összhangban.

Klíma

Minden szoba és apartman rendelkezik klímával, melyek felár ellenében használhatók. Távirányítót kérni kell, automatikusan nincs bekészítve, használatát az Ön döntésére bízzuk. Tető- és nyílászárócsere, plusz szigetelés okán jelentősen jobb lett a szobák hőtartása, ezért csak az igazi kánikula idején lehet rá valóban szükség. Ventillátort ingyenesen biztosítunk.

Gyermekbarát szolgáltatások

Babákkal érkező vendégeink részére 2 külön bejáratú apartmannal állunk rendelkezésre., így biztosítva mindenki nyugodt pihenését. Az apartmanba, kérésére kiságyat, etetőszéket, fürdetőkádat biztosítunk. 2 éves korig szállásuk ingyenes.
Nagyobbacska gyermekek részére 12 éves korig féláron foglalhatnak.

Kedvezményes tóbelépő

A Szobakiadók Szövetségének tagjaként arra is lehetőségünk van, hogy kedvezményes fürdőbelépőt adjunk vendégeinknek. Ez azt jelenti, hogy bizonyos jegytípusok így 10%-kal olcsóbbak, mint a kasszánál.

Wi-Fi

Jó minőségű, korlátlan internetezési lehetőséget biztosítunk a szobákban és közösségi terekben.

Programajánlatok

Hévíz és környéke bővelkedik látnivalókban, élmény lehetőségekben. Bár jelenleg kevesebb rendezvényt szerveznek, így sem unatkozik a látogató. Természeti és kultúrális értékekben gazdag területen várjuk. Helyben szívesen tájékoztatjuk az aktuális programokról, szabadidős tevékenységekről is.

Zárt parkolás

Zárt parkolónk a háztól 100 m-re található. Minimális használati díj ellenében áll rendelkezésre. Amennyiben egészségi állapota engedi ne is használjon Hévízen belül kocsit. Hévíz gyönyörű és legtávolabbi pontja is 20 perc sétával elérhető.

SZÉP kártya elfogadás

Minden alzseb felhasználható akár a foglaló rendezésére is.