Skip to Content
+36 30 376 2298
mask
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Čeština
  • Slovenských
  • Magyar

Házi wellness

Wellness szoba - Lazuljon a Júlia Villában!

Alábbi szolgáltatásaink a vírushelzyetre tekintettel átmenetileg szünetelnek. Megértésüket köszönjük! "Masszázs a szobában" szolgáltatásunk a törvényi rendelkezésekkel összhangban továbbra is rendelkezésükre áll.

Dézsafürdő

A dézsafürdőzés, egy igazán eredeti wellness szolgáltatás apartmanházunkban. Élettani szempontból a hagyományos szauna és a meleg fürdő jótékony hatását ötvözi. Télen fűtött, nyáron kigurítjuk a kertbe, ahol a Napocska melegíti benne a vizet. Külön pezsegtető rendszerrel valódi ellazulásban lehet része. Időpont foglalása helyben, a Wellness kuckó tábláján szükséges. Csomagajánlataink keretében korlátlanul használhatja!

Infraszauna

Az infraszauna az egyik leghatékonyabb méregtelenítési forma a wellness palettán. Kellemes ellazulást biztosít, és még romantikus is. Szaunánk 4 személyes, igazán kényelmesen 3 felnőtt fér el benne. Színterápia, kellemes zene várja odabent.

Az infraszaunázás nem más, mint méregtelenítés, salaktalanítás a verejtékezéssel. Az infrasugarak mélyreható izzasztó hatása következtében, a verejtékezés során eltávozik szervezetünkből sok olyan méreganyag, ami az anyagcserével kapcsolatos szennyeződés folyamán rakódott le a testben. Az izzadság mennyisége az infraszaunában akár többszöröse is lehet, mint a hagyományos finnszaunákban, minősége is más, hiszen a belülről kifelé irányuló hő következtében, nagyobb a méregtelenítő hatása. Az infraszauna segítségével kiizzadt verejtékben 20%-ban találhatók zsír, koleszterin, nehézfémek, zsírban oldódó mérgező anyagok. Más wellness módszerrel el nem távolítható méreganyagok (pl. nehézfémek) kiürítését is lehetővé teszi. Fellazítja a zsírcsoportokat, intenzív keringésre serkenti a nyirokfolyadékot. Miközben környezetünk tele van különböző kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal, az infraszauna rendszeres használata mellett szervezetünk tisztul, immunrendszerünk megerősödik. Növekszik szervezetünk védekező- és öngyógyító ereje. Az allergiás tünetek infraszaunával rövidtávon enyhíthetők, hosszú távon pedig a túlzott immunfunkciók harmonizálhatók.

Időpont foglalása helyben, a Wellness kuckó tábláján szükséges. Csomagajánlataink keretében korlátlanul használhatja!

Hidromasszázs-zuhany trópusi esővel

Hidromasszázs zuhanyunk egy magasságra irányított, tűfúvókás hidromasszázs fejekkel ellátott zuhanysarok, melynek tetején tányér alakú, nagy zuhanyfejből ömlik ránk a víz. Pont olyan, mintha egy vízesés alatt állna.

A hidromasszázs felfrissít, ellazít, energiával tölt fel, megnyugtat. Hogy valaki csak hideg vízben fürdik, vagy inkább a forróban szereti kényeztetni magát, az attól függ, hogy az ember milyen élettani hatást szeretne elérni vele. A hidromasszázs zuhany használata közben a hőmérsékletingadozások gyakran extrém változásokat okoznak az emberi szervezetnek, melyek a víznek a pezsgőfürdőben való mozgásával még erősödnek. Általánosságban elmondható, hogy a hideg hidromasszázs fürdők élénkítő hatásúak, és a melegek nyugtatóak. A magas vagy alacsony vérnyomástól ill. esetleges más testi bajtól függően, mindenkinek meg kellene próbálnia hidromasszázs fürdőjének ideális hőmérsékletét megtalálni. Hidromasszázs zuhany használata közben a fürdőolajak, fürdősók fontosak, mert a használó a bőrön keresztül és a légzéssel inhalálja be a jótevő olajakat, és ezáltal szabaddá teszi a légzőszerveket. A gerincre közvetlenül irányzott hidromasszázs kezelés segítségével, meleg nyomul be a testbe, mozgásával ellazítja az izmokat és elősegíti a vérkeringést. Az egyszeri izomláztól az ízületek és izmok gyulladásáig nagy segítség lehet mindenki számára.

Időpont foglalása helyben, a Wellness kuckó tábláján szükséges. Csomagajánlataink keretében korlátlanul használhatja!