Skip to Content
+36 83 341 492
mask
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Čeština
  • Slovenských
  • Magyar

Bababarát szállás

Kedves Anyukák, Apukák!

Mennyi időt tölthettek gyermeketekkel hétköznap? Vajon meddig tervezhető közös nyaralás? Minden közösen töltött perc az élet ajándéka! Bizony, hamar eljön az az időszak, amikor ők már nem velünk szeretnének nyaralni. Mi a nyaralás közös pillanatait szeretnénk felejthetetlenné tenni. Ehhez biztosítunk család- és bababarát szállást, otthonos környezetet. Érezzétek jól magatokat nálunk!

Családbarát szállás - „Együtt lenni, mégis külön”

  Egyre több család tapasztalja, hogy babával, gyerekkel a pihenés Hévízen élmény. Megérkezik a család, több generáció, nagy az öröm, de már mindenki elszokott a rengeteg szabadidőtől, amit szülők a gyerekükkel, nagyszülők unokáikkal tölthetnek. Ilyenkor nagy türelmet igényel újra alkalmazkodni. Ezért van szükség a nyaralás alatt is saját térre. Stúdió apartmanjainkat úgy alakítottuk ki, hogy egy szinten legyenek a közös konyhával, terasszal - alkalmat adva a közös étkezésre, játékra a babával, gyerekekkel -, de mindenkinek legyen külön fürdője, tv-je műholdas csatornákkal, egyszóval saját élettere.

Amikor a szülő gyerekekkel pihenni indul, nem a szálláson tölti a legtöbb idejét. Családi programok egész sora várja őket, és az a néhány nap sokszor nem is elég ahhoz, hogy végre kiélvezzék az együtt, ill. az egymásra fordított játékidőt. Ahhoz, hogy igazán kipihenjék magukat, családbarát szállásra van szükség! Szobáink felszerelésénél figyeltünk erre, így az alap felszereltség mellé biztosítunk fürdőköpenyt, hajszárítót, törölközőt, szúnyogriasztót készítettünk be. Szintenként vasaló, vasalódeszka, mikrohullámú sütő használható. És mindez nem kerül külön költségbe!

Gyermekbarát szolgáltatások

Közös kincsünk minden gyermek, vétek lenne éveket kihagyni a nyaralás, pihenés lehetőségeiből! Mi mindent biztosítunk a babák és gyerekek számára, amivel megkönnyítjük a szülőknek az utazásra való felkészülést. A gyerekek életkorának megfelelően: babaágy ágyneművel, fürdető kád, bili, WC-ülőke, etetőszék, ételmelegítő, turmix gép, bébiőr vehetők igénybe.

Környezet

A háznál füves kert, kerti játékokkal, hintaággyal, homokozó, közvetlen közelünkben gyönyörű játszótér várja a gyerekeket.

Családi hétvégék

Sok szülő azért nem szervez családi hétvégéket, mert az állandó rohanásban nincs ideje arra, hogy utána járjon, hogy mikor és hol vannak jó gyerekprogramok. Mi minden hétvégére összegyűjtjük az érdekes gyerek programokat. Tudnod kell, hogy Hévízen akkor sem unatkozol, amikor kilyukadnak a felhők!

Babaúszás közeli szállodában

A babák otthonosan mozognak a vízben, hiszen 9 hónapig a magzatvíz biztonságában növekedtek. Megfelelő minőségű és hőfokú vízben megnyugszanak, és könnyedén lebegnek. Ez az ő wellness lehetőségük.

  A babaúszás órák már 3 hónapos kortól vagy 5 kg-os testsúlytól látogathatóak. A babák korcsoportjuknak megfelelően játékos keretek között „úszhatnak". Ez persze korántsem azt jelenti, hogy pár hónapos babák egyedül fognak úszni, hanem anyuka vagy apuka segítségével intenzíven mozognak a vízben, és az oktató irányításával élvezik akár a víz alá merülést is. A másik szülő pedig büszkén figyelheti a partról azt a csodát, amit a sok kis manó látványa ad a vízben (és persze érdemes fényképezni!) Az oktatók nemcsak szakértelmüket, hanem gyerekszeretetüket is biztosítják a babáknak a medencében, így igazi jó hangulatú, családias foglalkozások kerekednek.

Kiknek ajánljuk?

  • babáknak már 3 hónapos kortól, akik még sosem próbálták a babaúszást
  • nagyobbaknak, akik már otthon is jártak babaúszásra
  • baba-mama párosoknak (apa akár otthon is maradhat)
  • baba-apa párosoknak (csodás élményben lesz részük, ahogy gyermekük csak rájuk figyel!)

 A babúszás órák egymásra épülnek, ezért érdemes legalább 4 alkalommal részt venni, és figyelni a babák gyors tanulásának eredményét!

Program helye: Kolping Családi Hotel (5 perc kocsival)