Skip to Content
+36 30 376 2298
mask
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Čeština
  • Slovenských
  • Magyar

Térkép

Júlia Villa apartman, 8380 Hévíz, Zrínyi Miklós u. 38.
GPS: É 46°795254, K 17°187102


Nagyobb térképre váltás

Megközelítés vonattal

Rendszeres IC és sebes vonat járatok indulnak Keszthelyre. Az út vége felé vigyázzon a Balatonszentgyörgyi csatlakozásnál! Előre kérdezze ki a kalauzt jegykezeléskor, melyik kocsi halad Keszthely felé! Ha rossz kocsiban marad, sajnos Nagykanizsán köt ki. Keszthely vasútállomáson szálljon le. A váró előtti buszmegálló 2-es állásáról indul rendszeres járat Hévízre. Hévízen a buszpályaudvaron szálljon le. A buszmegállótól .... lásd lejjebb!

Megközelítés busszal

Buszmegállótól induljon északnak a Malomkerék Étterem felé. A kis utcán haladjon felfelé. A sarki mozdony melletti zebrán kelljen át. Haladjon egyenesen tovább. A következő keresztutca hévíz sétáló utcája. Itt forduljon jobbra és haladjon egyenesen a főút kereszteződéséig. Innen látja a a héttornyú kék templomot. Haladjon a templomig. Közvetlen előtte jobbra nyílik a Zrínyi Mikós utca. Az utcán kb 400 m megtétele után (játszótér mellett elhaladva) jobb oldalt a 38-as szám alatt találja székelykapus, faragott elejű házunkat.

Megközelítés autóval

Budapestről az M7-es autópályáról a 170. számú kijáraton hajtson ki a 76-os főút /Zalaegerszeg/Balatonkeresztúr/71/Keszthely/Balatonszentgyörgy irányába. Csatlakozzon a 68-as útra. A körforgalmat a 2. kijáraton hagyja el Zalaegerszeg/71/Keszthely irányába. Keszthely elkerülőn haladjon mindig Hévíz irányába. Keszthely-Kertvárost elhagyva a Mol kút utáni második kereszteződésben (Centrum tábla) forduljon jobbra. Meredek főutcánkon haladjon a a héttornyú kék templomig. Közvetlen előtte jobbra nyílik a Zrínyi Mikós utca. Az utcán kb 400 m megtétele után (játszótér mellett elhaladva) jobb oldalt a 38-as szám alatt találja székelykapus, faragott elejű házunkat.